CELEBRATE OUR LAUNCH WITH US WITH OUR NEW, SIGNATURE TREATMENT SERUM!

Advance Combination For Skin

Toya - Acne
Treatment Serum


Membantu merawat masalah kulit yang dialami kebanyakan wanita Asia. Bertekstur cecair yang ringan dan mudah meresap pada kulit wajah. Memberikan perlindungan dan menghalang pertumbuhan jerawat.

90%

Keberkesanan

1k+

Pengguna Setia

15k+

Unit Terjual

200+

Agent & Stokis

Serum jerawat no.1 pilihan anda

advance combination for skin

Sesuai untuk dipakai oleh remaja, dewasa dan termasuk ibu/wanita mengandung.

Tidak melekit dan mempunyai tekstur yang lembut. Muka menjadi bersinar.

Terdiri dari bahan semulajadi yang membantu agen kulit anda pulih secara natural.

Kuantiti yang banyak. Penggunaan harian yang boleh bertahan hampir sebulan.

Toya Acne Treatment Serum berkesan merawat jerawat. Mampu memperbaiki kulit yang rosak dan membuatkan kulit wajah lebih berseri serta bermaya. Selain itu ia juga mampu menenangkan, melembap, memperbaiki dan mencerahkan wajah. Sesuai digunakan semua golongan termasuk remaja yang ingin melakukan rawatan wajah sendiri.

Memudarkan Parut jerawat

Membuang Sel-sel Kulit Mati

Mencerahkan kesan hitam akibat jerawat

Mengecilkan pori dan mengawal sebum

bahan utama yang sangat natural

4 ramuan utama toya acne treatment serum

cinnamon

Menyembuhkan jerawat, melembabkan kulit, merawat kulit kering, mengurangkan garis halus pada wajah, dan mengurangkan pigmentasi kulit.

Birdnest

Menghilangkan pigmentasi dan jeragat, melembutkan lapisan kulit dan mengembalikan keanjalan kulit anda

Bearberry & Raspberry

Melambatkan penuaan, melindungi dari sinaran Uv dan sesuai untuk kulit sensitif serta mencerahkan kulit wajah.

Tea tree oil

Boleh melawan pertumbuhan jerawat, memperlahankan kulit wajah menjadi matang atau dalam erti lain anti-penuaan, mengawal minyak pada kulit.

terdiri dari bahan semulajadi


Cruelty-Free

Paraben-Free

Latex-Free

Aluminum-Free

Phthalate-Free

3 manfaat utama

bagaimana Toya Acne treatment Serum berfungsi

1/3

Gabungan Duo Vitamin booster E dan F

Diaktifkan dengan formula ultra-hydrating gel yang berupaya untuk melembap dan melindungi kulit sepenuhnya dari sinaran terik matahari supaya kulit anda bebas jerawat serta minyak sepanjang hari. Tiada lagi masalah kulit kusam, berjerawat dan tidak bermaya! 

2/3

Ekstrak Essential cinnamon

Pati Kayu Manis(Cinnamon) yang sangat bagus untuk kulit anda seperti :
- Menyembuhkan jerawat dan parut pada kulit
- Melembabkan dan merawat kulit kering 
- Membuatkan kulit anda lebih sihat
- Menguranggkan garis halus pada wajah 
- Meningkatkan pigmentasi kulit

3/3

Khas untuk mereka yang mempunyai masalah wajah berjerawat

Direka khusus untuk melawan jerawat ringan mahupun degil tanpa merosakkan permukaan kulit anda. Selain membunuh bakteria yang menyebabkan pertumbuhan jerawat, ia juga mengurangkan pengeluaran sebum berlebihan.

flawless tanpa parut


Toya Acne Treatment Serum berfungsi memberi perlindungan dan menghidrasi kondisi kulit kering selama 24 jam dengan formula ultrasonik yang menyerap dengan cepat ke dalam lapisan kulit. Serum ini sesuai dengan kulit wanita asia. Diperkaya dengan Ekstrak Cinnamon dan Duo Vitamin Booster E & F yang bertujuan untuk menghasilkan 3 tona lebih cerah pada kulit anda.

Review dari pengguna

Kenapa mereka memilih toya

" Toya ni berhantu betul, 4 hari dah guna, lepas je habis pkp haritu pergi masuk office, pakai mask pun orang pandang je. Rupanya glow habis muka. Patut la yang lelaki senyum je tengok kita. Akak cleaner bagitahu muka glow macam baru lepas buat treatment. haha. mana lah kita tahu kan. Alhamdulillah dengan TOYA je. hehehe.... "

Munirah

Penjawat Awam

" Toya ni saya buat muka jadi glowing terus... Sekarang muka nampak lebih sihat. Parut jerawat dengan jerawat yang masih ada sebab bagi 3 hari penggunaan, tapi dah nampak berkurang dan kulit jadi glowing dalam masa 3 hari ni. Tapi memang Glow teruk la kulit muka sekarang. hehe. Buat Ieka In love dengan TOYA giteewww "

Kak Ema

Kakitangan Swasta

" Sepupu kak zie ni sebelum muka breakout... Lepas dah 2 hari cuba guna TOYA guysss.... Alhamdulillah kulit semakin baik. sihat gebu dan glowing macam artis dah tengok. Makin cerah tengok. tambah lagi bersenyum2 je sekarang. Memang naik betul la seri dia. Kak Zie pun cuba la juga, alang-alang kan. Suami pun tegur muka nampak cantik lepas 3-4 hari guna. "

Kak Zie

Suri Rumah

Walaupun baru dikeluarkan, tapi Toya Acne Treatment Serum sangatlah tinggi sambutan dan ramai yang tengah tunggu untuk mendapatkan produk dan melakukan jualan secepat mungkin! Dah ramai yang beratur ni.... Jadi jangan tunggu lagi!

Ramai Telah Berjaya mendapatkan wajah yang flawless dan merawat jerawat!

tentang kami

kenapa & Apakah itu toya?

Toya merupakan brand keluaran hak milik Yaya Mantona Sdn Bhd. Diwujudkan pada tahun 2021 berikutan membawa satu revolusi baru kedalam market kesihatan dan kecantikan. Wujudnya Toya atas faktor dorongan dan sokongan daripada pengguna dan kami ingin memberikan peluang kepada ramai orang di luar sana untuk menjadi sebahagian dari keluarga besar Toya. 

HEALTHY SKIN              |          GLOWING SKIN              |             NATURAL BASE

Mastermind Toya Beauty

Hedayah Shah, juga dikenali sebagai Coach Yaya, beliau terlalu ghairah terhadap dunia kecantikan dan penjagaan diri. Beliau secara konsisten membantu ramai usahawan muda untuk bersama-sama berkongsi rezeki dengan beliau.

Beliau sentiasa mengajar usahawan Toya untuk bersama-sama membantu ramai lagi orang diluar sana untuk jana pendapatan dengan ILMU Bisnes yang dimiliki.

TOYA ACADEMY

Platform yang dikhaskan kepada mereka yang ingin menjana pendapatan dan bersama-sama berniaga dengan produk Toya.

TOYA TRAINER

Program coaching bersama Coach Yaya. Sesi mentorship yang diberikan kepada sesiapa yang mengikuti platform Toya Academy.

TOYA LEADERSHIP

Khas kepada Leader-leader atau agent yang membuat jualan tertinggi dan aktif dalam setiap aktiviti bersama Toya.

nak bertanya soalan?

hubungi kami

Find Us

Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

Get In Touch

+60 1161931399
yaya@toya.my


Nak info semasa dan tawaran dari kami?

langgan email kami sekarang 

Join the #TOYAFAMILY


Follow Our Instagram @toyahq_

© Copyright Toya 2021 | All Rights Reserved

Start Your 7 Day Free Trial

Enter your details below to get instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close