AMARAN: Program ini terhad pada mereka yang betul-betul serius sahaja!

PERHATIAN: SURI RUMAH, WANITA BEKERJAYA, PASANGAN SUAMI/ ISTERI...

Anda yang Mencari Peluang Terbaik Untuk Jana Pendapatan Pasif dan menaik taraf kehidupan anda?


Mencari Produk Yang Mudah Dijual Dan Ada Kuasa Beli Dan Repeat Buy Yang Tinggi?

Jangan Skip video ni! Tonton sampai habis.
Saya ada info penting untuk anda! Kalau anda nak saya bimbing anda menjana pendapatan yang stabil dan pasif...

#AMARAN!
Program ini bukan untuk orang yang tengok dan tunggu produk viral baru nak daftar jadi team!

KAMI nak BANTU ANDA

Pendaftaran #REMPAHKULIT Kini Dibuka!

MEMPERKENALKAN

#REMPAHKULIT BY TOYA FAMILY

TERBARU! Program Usahawan Yang Khas Untuk Anda Yang Masih Tercari-Cari Medium, Ruang Atau Peluang Untuk Menjana Side Income Walaupun Semasa Krisis...

Sambil Dibimbing oleh Leader-Leader Kami Yang Dah Berjaya Buat Sales 5-6 Angka Setiap Bulan.

Tonton sampai habis.
Ini adalah perkongsian dari salah seorang yang join menjadi salah seorang dari Family Toya

APA KELEBIHAN BILA ANDA JOIN?

Kelebihan & kekuatan menjadi Family Toya

Produk Berkualiti

Produk yang tulen, berkualiti dan dijamin. Kami telah akan memastikan produk yang dihasilkan adalah baik untuk anda.

Training & Coaching

Training & Coaching dibawakan khas dari HQ dan Barisan Trainer yang diiktiraf oleh Yayamantona.

Sokongan Perniagaan

Bimbingan Ekslusif dari leader yaya mantona yang dah berjaya jana income bersih 5 dan 6 angka sebulan

Produk Research

Kami memilih produk yang mengandungi bahan semula jadi dan kurang bahan kimia yang berbahaya.

Modul Marketing

Modul Marketing Bernilai lebih RM5,000 disediakan percuma kepada anda bagi setiap peringkat.

Zoom Session

Seminar Zoom Sesion percuma untuk setiap ahli yang berdaftar. Sesi yang diadakan setiap seminggu sekali.

Circle Leader

Support Group bersama circle positif family Yaya Mantona dan founder-founder yang ternama.  

Reward Pendaftaran

Percuma baju t-shirt eksklusif, e-book teknik copywriting dan sesi Q&A yang berjumlah RM3,000. Hanya untuk yang terawal sahaja!

Bonus Bulanan

Setiap ahli yang aktif dalam jualan dan menunjukkan prestasi yang baik akan mendapat Ganjaran Misteri dari Founder.

Jadi yang terawal mendaftar Family Toya

Bonus di bawah in khas untuk anda yang mendaftar sebagai agent kami sekarang!

Exclusive 133 Yang Terawal

YANG TERAWAL DAPAT PULANGAN 25% DARI HARGA ASAL

Toya HQ akan memberi  97 yang terawal booking untuk #REMPAHKULIT BY TOYA FAMILY. Toya HQ akan memberi pulangan modal 25% selepas pelancaran #PROJEKTOYA BY FAMILY TOYA

Bonus 1 :

Free 1x E-Book Closing Customer

Free E-book Closing Customer untuk setiap mereka yang mendaftar #REMPAHKULIT BY TOYA FAMILY.

Nota-nota seminar anda akan lebih tersusun dan nampak lebih kemas gengan adanya E-book ini.

Bonus 2 :

1x Seminar Coaching "Bagaimana Dapatkan 5K Pertama"

Sesi eksklusif seminar ini akan berlangsung selama 4 jam dan anda bebas untuk mengajukan sebarang soalan berkenaan bisnes kepada Puan Hedayah Shah.

Sesi ini dijalankan di Zoom Meeting secara online untuk mereka yang mendaftar #PROJEKTOYA BY FAMILY TOYA

WOW! Ini Sangat Menarik kali ini

Jadi jangan tunggu lagi! Inilah masa untuk mulakan langkah pertama sebagai Usahawan Family Toya

Lihat apa kata mereka yang telah bersama kami

Mereka Antara yang telah berjaya mencapai Angka target yang diinginkan bersama Family Toya

Taukeh Opi Kechik


" Ilmu free, ilmu mahal yang sangat-sangat proven. Once kalau dah apply, ilmu ni sangat berkesan. Noliy juga dapat ubah daripada dulu kalau contoh tak pandai buat live facebook, marketing, copywriting semua tak pandai. Once dah ada dalam Toya Family, anda berubah secara automatik. "

Wanie Fahmy


" Wanie bermula dengan Toya pada bulan February 2021. Selama 6 bulan ni,  pencapaian Wanie sangat-sangat membanggakan. Wanie boleh capai AMOUNT 6 ANGKA SEBULAN. Di dalam Toya Family, diajar macam mana kita nak buka team, habiskan stok dengan cepat, teknik cari pelanggan dan tarik menjadi customers dan cara tarik agent. "

Munirah Safie


" Okay paling best bila KakMun rasa tak ternilai harganya bila mana kita punya Coach ajar. Bukan jadi seorang mencari rezeki, tapi menjemput rezeki! Diba sendiri mula dengan modal RM125 je, tapi dalam masa 5 bulan, KakMun dah berjaya restock dengan harga beribu ringgit. Memang tak ternilai dan tak terbayar dengan wang ringgit dengan ilmu yang di bawa oleh Toya bagi kepada kami. "

Sejak bersama yayamantona dapat banyak ilmu yang mahal-mahal..benda yang ciksue tidak pernah tahu sebelum ni sekarang jadi tahu 


Coach yaya tidak pernah putus sharing ilmu yang proven dengan anak-anak team,tidak berkira untuk kongsi sama rata pada semua,tidak kira lah kita di level mana pun! 


Ciksue baru join dalam 3bulan dah nampak result, Beruntung buat tindakan awal bersama coach yaya


BUAT BISNES KENA ADA ILMU. 

Sudarmi Laponde

Alhamdulillah... Walaupon musim PKP biz online tetap on dan restock lagi. 

Tak takut ke? Stock simpan bawah katil. Takde org nk membeli

Selagi Mindset kite dibayangi virus COVID selagi itulah kita dibelenggu perasaan takut.

Life must goes on..

Percaturan Allah itu Maha Indah utk umatNya.. Diberi UJIAN bukan bermakna benci...

Selagi berusaha pasti diberi ganjarannya. Insha Allah.. Amin

Kak Anne

Sikap menghormati guru ini sama diamalkan juga oleh Imam Shafie dan Imam Ahmad bin Hanbal

Terima kasih 𝗬𝗔𝗬𝗔𝗠𝗔𝗑𝗧𝗒𝗑𝗔 sentiasa menjaga kebajikan anak-anak team , terima kasih sanggup korban kan masa wang ringgit untuk guru , sifu , teknik , strategi untuk kami 

Bersyukurlah kerana ini juga rezeki Allah yang kita sedang nikmati tanpa boleh dibeli dengan wang ringgit . Duduk dalam YAYAMANTONA jadi takut nak mengata orang sebab nak jaga magnet rezeki !

Cik Pika

Alhamdulillah selesai meeting dengan Tuan Dafi untuk kelas esokMoga Allah permudahkan urusan Kiera nak mengajar berpuluh2 seluruh team #Yayamantona esok

Fuhh mantul tajuk untuk esok!

Games untuk dapatkan sales dari Tiktok,

Haaa jangan ingat tiktok ni untuk gelek2 je tau,tapi banyak manfaat boleh diguna pakai melalui tiktok ni

Insyallah jumpa esok semua team #Yayamantona

Kiera Ahmad

HAPPY BILA DAPAT JUMPA WALAUPUN DALAM ZOOM

Alhamdullilah syukur malam tadi dapat jumpa dengan sebahagian dari Family Syierangers. Happy sangat walaupun dapat jumpa walaupun dalam zoom je. Jauh di mata tapi dekat di hati kan

Part yang paling best Coach Hedayah Shah masuk dalam zoom. Semua muka terkejut tengok coach masuk. Perasaan gembira dan sebak semua ada sebab diaorang tak sangka yang coach Yaya akan masuk dalam zoom. Tq coach sentiasa support kami dan suntik semangat yang luar biasa pada kami.

Lepas kita kerap lagi jumpa dalam zoom tau untuk kita tambah ilmu yang lagi proven. Ada yang nak bersama kami tak??

Syiera Akmar

β€œMEETING BERSAMA ORG HEBAT MALAM NI β€œ

kelas 3 Hari no stop sampai pecah kepala Naddy dah hari ni alhamdulilh banyak dapat belajar β€œDAH TAU MACAM MANA NAK DAPAT RM1JUTA TAHUN NI β€œ

Alhamdulilah abis kelas terus masuk menting  bersama adik beradik kami yang hebat #ToyaFamily bersama Tuan Dafi

Coach #HedayahShah selalu belanja class dr coach luar pemimpin yang baik yang sanggup berkorban semua yang dia punya untuk anak didiknya..

insha Allah kami adik beradik #toyafamily akan pergii jauhhh lagiiii

Naddy

Ramai Telah Terbukti Berjaya Dengan Bimbingan Toya Family

Kenapa anda perlu memilih TOYA BEAUTY ?

Toya Beauty adalah sebuah platform akademi Yang mengajar kaedah bisnes agent/stokis dan Retail kepada End User disamping memberi peluang kepada individu menjana pendapatan dengan Produk dari Toya Beauty

Toya Beauty adalah sebuah 'Brand' yang dikhas kan untuk mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan. Antara produk Toya Beauty adalah Acne Treatment Serum dan Facial Cleanser.

Toya Beauty memfokuskan pada produk penjagaan wajah wanita. Rangkaian produk Toya merupakan produk yang berasaskan bahan-bahan semula jadi yang terkenal dan selamat untuk digunakan.

Ini merupakan hasil daripada R&D yang mengambil masa sehingga satu tahun untuk menemukan formula yang tepat untuk merawat kulit yang bermasalah.

Dengan kualiti yang dihasilkan, ramai pengguna berpuas hati dengan produk yang kami bawakan pada pasaran. Disamping dengan bantuan pakar-pakar yang banyak membantu kami menjayakan rangkaian produk ini.

PRODUK BARU DARI TOYA BEAUTY

Toya Facial Cleanser

MENCUCI DAN MELEMBABKAN KULIT WAJAH ANDA

Advance Deep Cleansing


Toya Facial Cleanser berfungsi membersihkan kulit wajah anda secara keseluruhan. Pencuci muka ini sesuai untuk semua generasi dan jenis kulit terutamanya kulit berminyak yang cenderung berjerawat dan berfungsi sebagai pelembap buat anda yang berkulit kering.

Formulasi ini juga ternyata berkesan untuk menghalang pembiakan bakteria yang menyebabkan pertumbuhan jerawat. Pencuci muka ini juga sangat lembut pada kulit wajah, sesuai untuk anda yang mempunyai kulit sensitif dan kering. Selain tidak mengakibatkan iritasi pada kulit, wajah anda akan kekal hidrasi dan lembap sepanjang hari.

Kelebihan Utama

Non-Comedogenic

Toya Facial Cleanser Advanced Deep Cleansing merupakan pencuci muka yang bersifat non-comedogenic ataupun tidak menyumbat mampu membersihkan liang pori wajah dengan mendalam. Hal ini dapat memastikan pembersihan yang sempurna dapat dilakukan.

Jadi anda dapat mengelakkan liang pori tersumbat yang menjadi permulaan kepada penghasilan blackhead dan whitehead serta jerawat.

Bahan Semulajadi

Ekstrak Guava dan Glutinous Rice

Diperkaya dengan Vitamin A, B dan C dalam guava  yang bertindak sebagai agen anti penuaan dan memberikan kesegaran pada kulit wajah anda.

Campuran bahan utama iaitu air tapisan beras yang dapat menghilangkan setiap kotoran dan sebum berlebihan yang terdapat pada kulit muka. Hasilnya kulit wajah akan menjadi lebih lembut dan segar.

Khasiat Bahan Yang Terkawal

Khas untuk mereka yang mempunyai masalah wajah berjerawat

Direka khusus untuk melawan jerawat ringan mahupun degil tanpa merosakkan permukaan kulit anda. Selain membunuh bakteria yang menyebabkan pertumbuhan jerawat, ia juga mengurangkan pengeluaran sebum berlebihan.

Walaupun baru dikeluarkan, tapi Toya Facial Cleanser Advanced Deep Cleansing sangatlah tinggi sambutan dan ramai yang tengah tunggu untuk mendapatkan produk dan melakukan jualan secepat mungkin!

Dah ramai yang beratur ni.... Jadi jangan tunggu lagi!

Wow Bestnyerrr!
Saya memang mencari-cari peluang ni. Bukan sahaja mula dengan kos rendah dan produk yang bagus, tapi banyak juga tawaran menarik menanti...

Mulakan langkah pertama anda bersama kami

#PROJEKTOYA by Family Toya

Anda boleh bermula dengan mendaftar sebagai Agent dan anda jika berjaya menghasilkan jualan yang tinggi, anda boleh upgrade ke Stokis atau Master Stokis pada bila-bila masa. Kami akan berikan anda bimbingan untuk membuat jualan secepat mungkin.

Agent

RM270

Pakej permulaan bagi yang baru nak memulakan perniagaan bersama Family Toya. Kos rendah, sesuai untuk mereka yang baru ingin mulakan perniagaan.

Stokis

RM1,200

Pakej pertengahan. Sesuai untuk mereka yang sudah ada basic dalam perniagaan dan ingin menjana lebih dengan Family Toya. Hasil komisen yang tinggi.

BEST VALUE

Master Stokis

RM5,500

Pakej yang paling berbaloi untuk mereka yang ada team sendiri dan ingin grow dengan lebih besar. Peluang untuk upgrade ke Leader. Boleh recruit agent dan juga stokis. 

Ada Soalan?

FAQ( Frequently Ask Question)

Apakah produk Toya?

Toya mempunyai 2 produk iaitu Acne Serum dan juga Facial Cleanser

Produk Toya ada sebarang alahan atau bahan terkawal ke?

Toya serum diperbuat dari bahan semula jadi tanpa ada bahan yang tidak terkawal, dan Toya serum juga adalah produk yang diiktiraf oleh Ministry Of Health (MOH) dan telah lulus Labtest oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Berapakah harga yang ditawarkan mengikut pakej?

Kami menawarkan 3 pakej untuk permulaan iaitu Agent, Stokis dan Master Stokis;

Agent: RM 270

Stokis: RM 1200

Master Stokis: RM 5500

Apakah barang yang bakal agen dapat mengikut pakej yang diberi oleh Toya?

Pakej yang ditawarkan bagi program ini adalah Toya Facial Cleanser.

Jika jadi agen, apakah proses untuk restock produk Toya?

Untuk agent proses restok adalah minimum sekali setiap bulan, dan kebiasaan agent Toya yang akan daftar masuk agent Toya akan didedahkan dengan akademi dari Yaya Mantona dan akan dibekalkan dengan ilmu marketing yang proven dan proses restok setiap bulan tidak jadi masalah untuk mereka.

Macam mana nak buat pembayaran jadi agen?

Anda boleh mendaftar menjadi agen dengan tekan butang di atas

Adakah agen akan diberikan penghargaan?

Setiap agent yang berjaya membuat jualan tinggi dan memberangsangkan akan diberi penghargaan dari HQ sendiri.

Siapa patut saya hubungi jika ada sebarang masalah?

Ada syarat umur ke untuk menjadi sebahagian YayaMantona?

Pendaftaran agent adalah terbuka untuk semua peringkat umur. Tidak kira dimana saja anda berada. Anda di alu-alukan untuk berjaya bersama kami.

Agent, Stokis & Master Stokis boleh buat harga promo sendiri ke?

Tidak boleh. HQ akan mengawal harga yang dijual bagi mengelak ada sebarang masalah pada masa akan datang.

Kalau produk rosak boleh return ke?

Boleh. Anda boleh hubungi kami untuk dapatkan maklum balas untuk mengembalikan barang yang borak. kami akan gantikan dengan produk yang baru.

Macam mana kalau nak buat repeat order selepas ini?

Jika anda berdaftar dengan mana-mana stokis, anda boleh terus order melalui mereka. Manakala jika anda ingin membuat restock dengan HQ, anda boleh hubungi kami secara terus di FB atau IG dan sediakan nombor agent anda untuk kami proses produk anda. 

Berapa keuntungan untuk setiap pakej?

Setiap keuntungan adalah berbeza. Kadar kiraan keuntungan adalah dalam lingkungan Rm 11 hingga Rm 18 setiap SATU item terjual

Bahan marketing disediakan ke?

Ya betul, bahan untuk pemasaran ada disediakan dari pada HQ. Kami akan membantu anda untuk membuat jualan dan memberikan tip-tips dari masa ke masa. 

Anda masih Belum dapat Jawapan?
Hubungi kami untuk info lanjut

Β© Yaya Mantona Sdn Bhd.  All Rights Reserved.

50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

TUNGGU DULU!
Daftar Sekarang Untuk Tawaran Ini.

Masukkan maklumat anda dibawah dan anda akan dibawa ke Telegram Group kami.

50% Complete

Cara untuk Join waiting list kami

YAYAMANTONA MASTER GAME PLAN 2021

Masukkan maklumat anda di ruangan ini dan anda akan dibawa ke ruangan borang pembayaran

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close